12. 8. 2019 | 12:18 A A A

Начелник округа у посети подручју пострадалом од поплаваНачелник Косовскомитровачког управног округа Васо Јелић недавно је са својим сарадницима обишао породицу Милетић из Лешева код Краљева. Ова шесточлана породица је у овогодишњим јунским поплавама претрпела огромну материјалну штету, а како је реч о породици ниских материјалних примања са троје деце предшколског узраста, прикупљена су и средства за куповину пригодних поклона.

Породици Младена Милетића начелник Васо Јелић је уручио машину за прање рубља и одређену количину основних животних намирница и играчака.

У изјави за РТВ Краљево начелник округа је истакао да је српски народ на Косову и Метохији у ранијем периоду много пута могао да рачуна на помоћ која је у тешким тренуцима долазила управо из Рашког округа. Он је поменуо висок ниво сарадње коју наш округ има са Рашким управним округом и начелником Небојшом Симовићем.

Јелић је породици Милетић пожелео добро здравље и успех у даљем животу и изразио наду да ће оваквих акција солидарности бити и убудуће.